Fabrikant Vliegenramen

SCHUIFVLIEGENDEUR
LINUS

Praktisch, elegant, transparant

Schuifvliegendeur LINUS
<< Terug

Introductie

Een vliegendeur maakt in de zomer deel uit van de leefomgeving. Het frequente passeren moet vlot kunnen gebeuren zonder dat de vliegendeur hieronder lijdt. De vliegendeur is ook een belangrijk onderdeel in de look van je achtergevel. Vliegendeuren mogen géén storend element meer zijn aan de gevel en moeten daarom zo min mogelijk opvallen zijn.

Daarbij beïnvloed de afwerking van het aluminium frame het visuele aspect van buitenuit, het type gaas beïnvloed uw doorkijk en beleving van binnenuit.

Eosol heeft drie afwerkingniveaus in schuifvliegendeuren:

Schuifvliegendeur LINUS SL

Schuiframen hebben tegenwoordig grote afmetingen om veel licht in huis te halen. Een schuifvliegendeur mag hier gaan afbreuk aan doen. De Eosol profielenreeks is zeer sterk om grote afmetingen te behalen zonder verticale tussenstijlen. In de top-uitvoering SL is deze schuifvliegendeur standaard uitgerust met het super-transparante BellaVista-gaas: zeer weinig lichtverlies en een optimaal doorkijkvermogen. Het extra fijn geweven gaas houdt ook de allerkleinste insecten tegen.

Schuifvliegendeur LINUS Trend

Dit schuifvliegendeur heeft dezelfde nette afwerking als de SL-uitvoering, maar dan uitgevoerd met het standaard grijze gaas.


Schuifvliegendeur LINUS Basic

Deze budgetvriendelijke schuifvliegendeur heeft geen geïntegreerd greep-profiel, maar een horizontale tussenstijl met opbouwgreep.

 

Basiskenmerken van elk type:
- verstekhoeken met aluminium binnenhoek: mooi afgewerkt én duurzaam sterk!
- gemakkelijk in én uitnemen zonder te schroeven
- loopt op gelagerde wieltjes
- alle RAL kleuren beschikbaar